voetbal

Home Contact Links

 

pes 2015Pes 2018 tips en nieuws en review

De release date van pes 2018 is dit jaar in september. Deze nieuwe versie van pro evolution, PES 2018, heeft weer een aantal verbeteringen, legt de eigen lat weer wat hoger en blijft qua voetbalsimulatie en gevoel hopelijk weer zoals vanouds. Konami, de makers van PES, doen er elk jaar weer alles aan om het echte voetbal zo veel mogelijk na te bootsen. En hoewel Konami en Pes steeds niet alle officiele teams nog altijd kunnen gebruiken blijft het voor veel voetbalfans toch wel de beste voetbal ervaring die er is.

Het aanpassen van de juiste namen en teams wordt vaak snel aangeboden via het internet en zijn snel toe te voegen door ontwerpers die dit aanbieden, maar Konami kan en mag dat al jaren niet zelf.

 

 

oudere varianten van PES zijn al een tijdje uit. Kijk hier naar een paar echte wedstrijdbeelden. Deze video geeft een mooi voorbeeld van een aanval van de flanken weer.

 

 

 

Wat is nieuw in Pes 2018

De nieuwe onderdelen in PES 2018 zijn opgedeeld in een aantal onderdelen.

 

Nog onduidelijk is of het wedstrijdcommentaar (wat bij PES na het vele spelen wat eentonig kon worden) is verbeterd. We hopen er maar het beste van.

 

 

 

 

 

Het klink allemaal veelbelovend, maar iedereen moet het eerst zelf ervaren of het weer de pes van het oude niveau zal zijn. In ieder geval heeft konami de tijd genomen om er iets goeds van te maken. Nu maar hopen dat ze er in die tijd het maximale hebben uitgehaald.

En ach, wil je er zelf wat van vinen en kijken wat er allemaal zo goed is aan dit voetbalspel, kijk dan naar een leuke actie of deal bij bol.com. Snel in huis, vaak al de volgende dag na bestelling.

 

 

 

 

Veel plezier met voetballen!

 

Terug naar sport regels